Verzorgende en Verpleegkundige Opleidingen


verzorgende.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Verzorgende en Verpleegkundige Opleidingen
HBO-V A'dam
HBO-V A'dam
http://www.verpleeg.hva.nl/

Gobnet
gobnet
http://www.gobnet.nl/

Camperreizen voor gehandicapten van stichting Handicamp Overijssel, betaalbaar v
Camperreizen voor gehandicapten van Stichting Handicamp Overijssel, betaalbaar voor iedereen. De Stichting Handicamp Overijssel organiseert met een aangepaste camper avontuurlijke kampeervakantiereizen voor mensen met een lichamelijke beperking in de leeftijd van ca 18 tot 40 jaar. Nieuw in 2009, wij bieden nu ook 3 reizen aan voor de leeftijdsgroep van 41-60 jaar. Lees de mogelijkheden op deze site en voor een nadere beschrijving klikt u op vakantie reizen. SHO beschikt voor deze reizen over een rolstoelaangepaste kampeerwagen die van alle gemakken en noodzakelijke aanpassingen is voorzien voor het gebruik door gehandicapten. Kijk ook naar de foto's. en reisverslagen van onze reizen. Ook bestaat de mogelijkheid tot het huren van de aangepaste camper met chauffeur, waarbij u zelf de eigen verzorging regelt (plusreizen) . Deze reizen zijn voor alle leeftijden en handicaps en zeer betaalbaar. Ook kunt u onze VW-bus huren die aangepast is voor rolstoelvervoer. Een comfortabele mogelijkheid om, eventueel samen met uw partner of gezin, op reis te gaan. En de tarieven voor deze bus zijn uiteraard ook zeer betaalbaar. Elk jaar heeft de stichting verzorgende en verpleegkundige nodig, zo ook dit jaar zijn we nog op zoek naar 3 verzorgende en 2 verpleegkundige voor onze reizen zie onze site.
http://www.handicamp.eu/links.htm

Keuzegids Gezondheidszorg
Keuzegids - de consumentengids voor scholieren en studenten
http://www.keuzegids.org/modules.php?name=content&pa=showpage&pid=32

NHA
Kies één van de meer dan 25 voordelige mbo opleidingen van de nha en studeer thuis in je eigen tempo voor het officiële mbo diploma. niet geslaagd? lesgeld terug!
http://www.nha.nl

STOC
Welkom bij stoc | opleidingen in zorg, wonen en welzijn. stoc is een toonaangevend instituut op het gebied van opleidingen in de dienstverlening, zorg, wonen en welzijn.
http://www.stoc.nl/

Regionale Opleidingen Centra
Het doel van de internetsites van de stichting roc.nl is het toegankelijker maken van het onderwijs door informatie over opleidingen, instellingen, banen en stages te geven.
http://www.roc.nl/

Nova College
Nova College
http://www.novacollege.nl/

Van mbo naar hbo?
Zoek je doorstroomroute van mbo-opleiding naar hbo-opleiding binnen het beroepsonderwijs
http://www.leerverder.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 9 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy